(N) Vengedalen's oppdrett av Norsk Skogkatt og Maine Coon

Mitt navn er Jørgen Heen Brovold og holder til i vakre Isfjorden i Romsdal.

Her blant høye fjell og tinder ligger mitt hjemsted og (N) Vengedalen's oppdrett av Norsk Skogkatt og Maine Coon.

For tiden er jeg bosatt i Trondheim, hvor jeg studerer på lærerhøgskolen. Med tiden planlegger jeg å flytte hjem til Isfjorden for å ta over gården.


Jeg har hatt katter i livet mitt så lenge jeg kan huske, men da jeg som 13-åring var på min første utstilling ble jeg "bitt av basillen". Etter mye leting fant jeg min drømmekatt, (N) Mykjåkatten's Gina hos Åse Eilertsen. Gina gikk dessverre bort så alt for tidlig. Nå har jeg tre katter boende hos meg og en fôrkatt som bor hos Hilde Aas m/fam i Molde - Tusen takk for at dere tar så godt vare på henne!


Min kjære venn og nabo, Heidi-Beate Sødahl ((N) High Mountain) er nok den som ga meg denne flotte "hobbyen", da hun kom flyttende til Isfjorden og anskaffet sine første rasekatter. Min Maine coon, Jewel Of Magic kommer fra henne. Heidi-Beate er meget behjelpelig, og vi har hatt mange fine utstillingshelger både i Norge og i Sverige.


Våre katter går veldig godt sammen og de lever sammen med oss som familiemedlemmer. Med tiden valgte jeg å fjerne luftegården, så nå kan de gå ut så mye de vil, noe de stortrives med.


Vårt mål er i likhet med alle - å jobbe for rasen og å oppdrette flotte, rasetypiske kattunger med et herlig temperament.
Oppdatert 24.12.12

Her er jeg på mektige og velkjente «Romsdalseggen», herfra kan man se ned i paradisbukta Isfjorden